| چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع | 
|---|---|---|---|---|---|
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.5 | 4 | جدایه لاکتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.5 | 4 | گوسالههای شیرخوار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.2 | 5 | بره پرواری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.0 | 4 | پروفایل لیپیدی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.75 | 4 | اسب دره شوری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.75 | 4 | ترمیم استخوان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.75 | 4 | عصاره چای سبز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.67 | 6 | ژن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | آفلاتوکسین B۱ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | ترامادول | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | فعالیت ضدباکتریایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | نانوذره | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | پوشش خوراکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.47 | 15 | ماندگاری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.4 | 5 | علوفه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.25 | 4 | دانه جو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.25 | 4 | ضدمیکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.2 | 5 | زنجبیل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.17 | 6 | نانوکیتوزان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | آب پنیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | انتروکوکوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | تقلب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 5 | توکسوپلاسما گوندی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 10 | عصاره | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | ماهی کفال خاکستری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 5 | میدازولام | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | پونه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.88 | 8 | عقرب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.86 | 7 | دوغ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.8 | 10 | بیان ژن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.8 | 10 | فعالیت آنتی اکسیدانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.8 | 5 | مولکولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.78 | 9 | نئوسپورا کانینوم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | آرگاس پرسیکوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | آنزیمهای کبدی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | درماتوفیت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | ریخت شناسی روده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | متامیزول | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | مجتمع عمده پذیرش بافتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.71 | 7 | اسید چرب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.67 | 6 | روده کوچک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.62 | 8 | دوره انتقال | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.6 | 5 | عصاره گیاهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.56 | 9 | آلودگی میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.56 | 9 | رزماری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | اسانس آویشن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | تجویز خوراکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | زئونوز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 6 | زنیان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | عصاره پوست انار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.43 | 7 | نانوذرات نقره | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.43 | 7 | نایسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.4 | 5 | شبکه عصبی مصنوعی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.33 | 9 | لاکتوباسیلوس پلانتاروم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.31 | 13 | تولید گاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.29 | 7 | لیستریا مونوسایتوژنز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | تنش اکسیداتیو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | فعالیت ضد میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | میخک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | ویژگیهای میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | پوست انار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.22 | 9 | انجماد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.2 | 5 | ضدباکتریایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 5 | انتروتوکسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | ترکیبات فنولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 12 | لاکتوکوکوس گارویه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | ژنوتایپینگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 5 | ژنوتیپ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | کوکسیلا بورنتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.93 | 15 | بلدرچین ژاپنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.88 | 8 | عصاره آبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.86 | 7 | متابولیتهای خونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.83 | 30 | فراسنجههای خونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | بزغاله | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | تشخیص مولکولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | زنده مانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | سبزیجات | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | فیلوژنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | اسید لاکتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | سلول سرتولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | شجره شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | ماست پروبیوتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | پروتئین شیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | ژل آلوئه ورا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.71 | 28 | آنتی اکسیدان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.71 | 7 | عوامل حدت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 6 | ریزپوشانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 9 | گوشت مرغ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.62 | 8 | بیوفیلم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | انتروکوکوس فکالیس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | بز مرخز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 10 | مازندران | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | مرغان تخم گذار | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.57 | 7 | عصاره سیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.57 | 7 | پنیر سنتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.53 | 17 | کیتوزان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 8 | استرپتوکوکوزیس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | اسید لینولئیک مزدوج | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | اینولین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | بستنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | تب برفکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | تعیین توالی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | دارچین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | سقط | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | صفات تولیدمثلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 6 | عصاره الکلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | ویبریو پاراهمولیتیکوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.43 | 7 | نعناع فلفلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | Nested-PCR | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | سین بیوتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 10 | شاخصهای رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | نئوسپورا کنینوم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | نگرش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | پسته | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.39 | 51 | استافیلوکوکوس اورئوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.38 | 8 | نیوکاسل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.38 | 8 | ویروس برونشیت عفونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 9 | استرپتوکوکوس اینیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 6 | عملکرد تولیدمثلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 9 | فراوانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.27 | 11 | اشریشیا کولای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.26 | 23 | قابلیت هضم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | بابونه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | تخمیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | حداقل غلظت کشندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 8 | شوری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.22 | 9 | مرغ بومی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | گزنه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.15 | 13 | ایمنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.14 | 7 | ویروس آنفلوانزا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 9 | HPLC | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 12 | آسیب شناسی بافتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | اسانس رزماری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | استرس گرمایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 21 | اسپرم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | باکتریوسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | تب کیو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | سی تی اسکن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | عصاره اتانولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 7 | مرزه خوزستانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 8 | چای سبز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | گورم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.94 | 16 | اسانس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.91 | 11 | بلدرچین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.9 | 10 | آویشن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.87 | 15 | آسپرژیلوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | عملکرد رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.85 | 20 | استرس اکسیداتیو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.83 | 6 | آنفلوانزا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.83 | 6 | کیفیت گوشت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 5 | امنیت غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 5 | سولفات منیزیم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.77 | 13 | رت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | آگاهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | انسداد مجرای صفراوی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | خوراک دام | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | عصاره هیدرواتانولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | فرآوردههای شیری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | فعالیت آنزیمی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | ماهی قزل آلا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | کروسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 8 | کلونینگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | کلی باسیلوزیس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 8 | گیلان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.71 | 7 | بتاکاروتن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.7 | 10 | نیسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.69 | 13 | هیستوشیمی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 24 | اشریشیا کلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 6 | تجمع زیستی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 6 | میش ماهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 6 | ژنهای حدت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.64 | 39 | مقاومت آنتی بیوتیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.62 | 8 | آلوکسان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.62 | 8 | طیور بومی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.62 | 13 | فاکتورهای خونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | آهن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | اشرشیا کلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | گلوتاتیون پراکسیداز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.58 | 24 | دیابت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.58 | 12 | قوچ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | آسپرژیلوس فلاووس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | بافت بیضه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | بنتونیت سدیم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | تالاب انزلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | ترکیبات شیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | جراحی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | جفت ماندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 8 | ماست | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 16 | مورفولوژی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | پروتئین خام | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | پلاسما | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | چربی شیر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.44 | 9 | افزایش وزن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.44 | 9 | میگو | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.43 | 7 | حداقل غلظت بازدارندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.42 | 12 | روده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.42 | 38 | کپور معمولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.41 | 32 | فلزات سنگین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | بیماری مشترک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | سلولهای سوماتیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | لیپوپلی ساکارید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.38 | 8 | زنبور عسل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.38 | 8 | ناباروری | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.36 | 11 | ایمنی هومورال | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.36 | 11 | پاستورلا مولتوسیدا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | جوجههای SPF | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 9 | مخمر | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.29 | 7 | شانک زردباله | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | جمعیت میکروبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | ضریب تبدیل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | پیاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | گلستان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | ایمنی سلولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | شکمبه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | چند شکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.18 | 17 | اصفهان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 6 | باسیلوس سرئوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 6 | پلی مورفیسم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.15 | 13 | تستوسترون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.15 | 13 | تنوع ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.15 | 13 | تولید شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.14 | 7 | سوسیس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.14 | 7 | قزل آلا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.12 | 16 | آویشن شیرازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.12 | 8 | کمپیلوباکتر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.05 | 20 | شیر خام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | آفلاتوکسین M<sub>۱</sub> | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | اثر ضدمیکروبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | توکسوپلاسما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | خوی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | رازیانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | سالمونلا تایفی موریوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 7 | لاکتوباسیلوس کازئی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 8 | لرستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | محرک رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | مسمومیت کبدی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 6 | مورفولوژی روده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | مورفین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | نای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | نیترات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 12 | هورمونهای تیروئیدی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.94 | 16 | ویتامین C | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.9 | 10 | ملاتونین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.86 | 7 | ریخت شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.82 | 11 | آغوز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.82 | 17 | شترمرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | آئورت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 10 | لوامیزول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | نانو ذرات نقره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | وزن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | گروه سرمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.78 | 9 | رادیولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.78 | 18 | فیل ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | آسپرومازین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | اسید اسکوربیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | عصارههای گیاهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 8 | لاکتوباسیلوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | مشهد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 12 | پری بیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | کیفیت اسپرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.7 | 20 | روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.69 | 101 | PCR | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.69 | 16 | لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 9 | Multiplex PCR | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | بروسلا آبورتوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 9 | روغن ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | زمان ماندگاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | همبرگر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.62 | 8 | جیوه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.62 | 121 | موش صحرایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 10 | انروفلوکساسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 10 | هیستومتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | ویروس اسهال ویروسی گاو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | کبد چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | گله گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.58 | 12 | آپوپتوز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.58 | 12 | فلور قارچی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 7 | استخوان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 14 | سالمونلا انتریتیدیس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 7 | سیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 7 | هاپتوگلوبین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.56 | 9 | همدان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.55 | 11 | ایمونوهیستوشیمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.55 | 11 | عسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.52 | 27 | آفلاتوکسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | آنزیمهای سرمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | ترمیم زخم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | جیره غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | زخم شیردان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | سروتونین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 6 | سوختگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | عدسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | هضم آنزیمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 8 | یرسینیا انتروکولیتیکا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 7 | استان تهران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.42 | 12 | برونشیت عفونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | اسپرماتوژنز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | اپیدیدیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 10 | بار میکروبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | باکتریهای اسید لاکتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | تکامل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | تیروئید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | تیلریا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | چندشکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | گرلین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.36 | 14 | عضله | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | آلودگی باکتریایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 18 | التیام زخم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | حساسیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | زئولیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 12 | سالمونلا تیفی موریوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | موش صحرائی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 15 | کبوتر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.32 | 19 | شیوع سرمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.32 | 44 | کلیه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.31 | 13 | آنفلوانزای پرندگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 14 | سلنیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 17 | مورفومتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 14 | کاندیدا آلبیکنس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.26 | 34 | رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | ایلام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | ایمریا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 12 | بیماری یون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | شبیه سازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | عملکرد تولید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | مولتی آنزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 8 | نیتریت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | پرتو گاما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | کلستریدیوم پرفرینجنس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | گاومیش آبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.21 | 80 | پروبیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 30 | خوزستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | روغن سویا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | هورمون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.19 | 26 | هیستومورفومتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.18 | 11 | اسیدهای چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.17 | 35 | بیضه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.14 | 7 | بتائین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.14 | 7 | مواد معدنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.12 | 16 | آبشش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.04 | 26 | سرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.04 | 90 | قزل آلای رنگین کمان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 7 | آلبومین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 7 | استافیلوکوکوس ارئوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | استان خوزستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 17 | اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 8 | بابزیا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 16 | بروسلوز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 6 | تحت تیپ H۹N۲ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | جسم خارجی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | خروس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | دانه کتان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | دیکروسلیوم دندریتیکوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | ذرت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | متوترکسات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 7 | ملتحمه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | موننسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 7 | همبستگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 13 | پارامترهای خونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 6 | پنیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 8 | کیفیت لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 6 | گرسنگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | گوسفند و بز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.94 | 16 | کلسترول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.88 | 8 | آذربایجان شرقی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 12 | اکوکاردیوگرافی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 6 | حذف | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 12 | ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.82 | 51 | شیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | استان کردستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 10 | اووسیست | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | بیوشیمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | فرآوردههای گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 10 | کورتیزول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.79 | 14 | اسب عرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.77 | 13 | زنبورعسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.77 | 30 | واکنش زنجیرهای پلیمراز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.77 | 13 | گوشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.76 | 29 | سیستم ایمنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | RFLP | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | آلبندازول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | تنظیم اسمزی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | زبان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | زخم قرنیه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | سرخارگل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | لیزوزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | همبستگی ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | پارامترهای ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | پرندگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | بره موم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | شیردان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | لوله گوارش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.7 | 33 | آناتومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 9 | ماهی کپور معمولی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.65 | 23 | کادمیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.64 | 22 | اپیدمیولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | اکسی تتراسایکلین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 15 | پاسخ ایمنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | پاسخهای ایمنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | پربیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | کنترل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.54 | 76 | الایزا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | آرسنیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | البرز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | تانن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | تولید مثل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | جو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | جوندگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | داکسی سایکلین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 10 | روده باریک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | سروتایپینگ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 92 | عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 8 | منی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 6 | منیزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | همولیزین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | کلستاز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | کلستریدیوم سپتیکوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | گاوهای هلشتاین ایران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.44 | 9 | لپتین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.43 | 7 | صفات رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.4 | 5 | فراسنجههای بیوشیمیایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.4 | 15 | وراثت پذیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 13 | آئروموناس هیدروفیلا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 13 | مرغ تخم گذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | کلی فرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.36 | 14 | باروری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.35 | 17 | تنش گرمایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 9 | خصوصیات لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 9 | کنجاله سویا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.31 | 36 | رادیوگرافی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.3 | 23 | بره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 7 | اردبیل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 7 | ضد باکتریایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | آلودگی قارچی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | استرپتوزوتوسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | بیفیدوباکتریوم بیفیدوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | تعیین جنسیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | دیابت ملیتوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | مراغه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | پروتئینهای فاز حاد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | کنه سخت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.23 | 13 | طیور گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | ویروس نیوکاسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | تخمک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | شیر پاستوریزه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | ماهی شیربت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 12 | گیاهان دارویی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | یونجه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.16 | 19 | RT-PCR | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.12 | 8 | تری گلیسرید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.12 | 17 | گلوکز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.1 | 98 | گاو شیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.06 | 16 | گاو هلشتاین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | بیوشیمی خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | دریای عمان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 7 | سراب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 8 | سرواپیدمیولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 7 | فارماکوکینتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 7 | قارچ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 12 | مادیان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | ماکروسکوپی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | نیتریک اکساید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | پروتئین تام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 12 | کشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.89 | 9 | سارکوسیستیس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.89 | 9 | واکنش زنجیرهای پلی مراز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.88 | 25 | ویتامین E | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.86 | 7 | آنتی بادی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.86 | 7 | بیماری بورس عفونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.85 | 13 | PCR-RFLP | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | توکسوپلاسموز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 24 | شیوع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | هورمون رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 60 | گربه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.82 | 11 | آلودگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.8 | 5 | آلودگی انگلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.8 | 35 | موش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 8 | pH | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | بقا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | بورس فابریسیوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 8 | بیماری نیوکاسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | روند ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | فلورفنیکل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | ماکو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | کیسه صفرا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.74 | 42 | اشریشیاکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.73 | 11 | لیستریا مونوسیتوژنز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.71 | 7 | ترکیب لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.71 | 24 | مس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.69 | 159 | جوجه گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.69 | 13 | خلیج فارس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | MIC | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | آفلاتوکسین M۱ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | سندرم آسیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | ماهی سفید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | واکسیناسیون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 33 | ورم پستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 15 | پوست | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | گوسفند لری بختیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.66 | 47 | اولتراسونوگرافی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.61 | 51 | هیستوپاتولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | اردک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 10 | دیازینون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | همزمان سازی فحلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 10 | ویروس تب برفکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | ژیاردیا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | گوشت گاو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.57 | 7 | لینگواتولا سراتا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.57 | 7 | میزان آبستنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.56 | 9 | ماهی قرمز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.56 | 9 | مدفوع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.56 | 9 | کتوز تحت بالینی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.56 | 9 | کلی باسیلوز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 18 | آسیب شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 14 | بوقلمون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | تاس ماهی ایرانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | تراکم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 6 | سرم خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 6 | شکستگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | فنوتیپ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | مایکوپلاسما گالی سپتیکوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 8 | پروپوفول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | کردستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.49 | 43 | سالمونلا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.46 | 26 | جنین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.45 | 11 | نشخوارکنندگان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.44 | 9 | انگلهای خارجی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.43 | 7 | مایکوپلاسما سینوویه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.42 | 12 | آذربایجان غربی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.4 | 5 | هیستوآناتومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.4 | 5 | پنی سیلیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.38 | 8 | تک یاخته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.35 | 31 | طیور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.33 | 15 | واکسن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.33 | 12 | کالبدشناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 59 | اهواز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 8 | بستنی سنتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | مورفومتریک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | مولد نر ماهی سفید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | گاوداری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.2 | 10 | کنه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.19 | 21 | موش سوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.18 | 11 | جوجه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.17 | 12 | تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.17 | 6 | ویتامین A | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.13 | 39 | تبریز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.12 | 8 | بیوشیمیایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.12 | 24 | میش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.12 | 17 | ورم پستان تحت بالینی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.1 | 10 | شیرخام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.09 | 105 | جوجههای گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.06 | 63 | بافت شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.06 | 33 | سرولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 6 | انگل خارجی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 8 | باکتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | تخلیص | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 8 | خون شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 13 | درد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 9 | صفات لاشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 9 | طحال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | قزوین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | لارو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 5 | لیزین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 6 | مایکوباکتریوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | مرده زایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | میدان الکترومغناطیسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.9 | 10 | پنومونی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.89 | 18 | ماکیان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.88 | 8 | ماهی کپور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.86 | 165 | ایران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.83 | 6 | اشرشیاکلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.83 | 6 | بی دردی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.83 | 6 | ماهی شوریده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.83 | 6 | هیستومورفولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | اسانس آویشن شیرازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | روش هضمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | متیونین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | پروتکسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 8 | انسولین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 8 | بروسلا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 4 | کتوپروفن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 4 | گل میخک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.73 | 11 | GnRH | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.72 | 18 | هماتولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.71 | 7 | سالینومایسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.7 | 10 | کرمانشاه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.69 | 26 | الیزا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 18 | انگل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 12 | اوره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 6 | بیومتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 21 | فصل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 9 | ویروس بیماری نیوکاسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 6 | کشت سلول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.64 | 22 | بیهوشی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.63 | 35 | ماهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.62 | 13 | استافیلوکوکوس آرئوس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | آب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | بتاهیدروکسی بوتیرات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | تشنج | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | هیپوکلسمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | گاو نر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.58 | 19 | جداسازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.57 | 7 | استان گلستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.56 | 18 | آنتی بیوتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.54 | 13 | تشخیص | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 8 | H۹N۲ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | آمونیاک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 6 | استرپتوکوکوس آگالاکتیه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | اشریشیاکولای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | تک سمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 6 | دما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 12 | سنندج | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | فاکتورهای رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | مایع مفصلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 12 | هلشتاین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | وسترن بلات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | گوسالهها | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.46 | 67 | خرگوش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.42 | 266 | گوسفند | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.4 | 5 | آیورمکتین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.4 | 5 | بافت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.4 | 5 | شیربت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.39 | 51 | کبد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.33 | 9 | رحم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.33 | 6 | مو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.33 | 9 | چهارمحال و بختیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.33 | 6 | کیفیت تخم مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.3 | 10 | دیازپام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.3 | 10 | مرغ مادر گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.29 | 14 | جنس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.27 | 22 | آنزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.27 | 11 | الکترولیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.26 | 19 | هیستامین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | اسید سیتریک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | انگلهای کرمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | اکسی توسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | داکتیلوژیروس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 12 | مرغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | مرغهای تخم گذار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | میزان باروری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | هماگلوتیناسیون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | کرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.21 | 29 | قلب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 5 | آمل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 10 | اسپرم اپیدیدیمی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 5 | سخت زایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 10 | ماهی بنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 20 | کریپتوسپوریدیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.17 | 6 | لوزالمعده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.16 | 223 | سگ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.16 | 83 | گاومیش | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.11 | 19 | تهران | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.08 | 13 | کلسیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 6 | آنتی ژن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | استان فارس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 26 | اسهال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | دیروفیلاریا ایمیتیس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 6 | سرولوپلاسمین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 6 | سم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 9 | مثانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | محدودیت غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 7 | مقاومت دارویی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 4 | ورم پستان بالینی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 17 | کتامین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | گاومیش رودخانهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 8 | گاوهای شیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | گوسفند زندی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.98 | 83 | بز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.95 | 22 | خون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.9 | 21 | تخمدان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.9 | 51 | سرم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.89 | 9 | فرمالین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1388.89 | 9 | هیستولوژی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.88 | 8 | آیمریا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.87 | 15 | سقط جنین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.83 | 6 | درماتوفیتوز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.81 | 80 | اسب | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | شاخصهای تولید مثلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | کنههای سخت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.79 | 28 | ارومیه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.78 | 32 | شتر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.78 | 9 | میگوی سفید هندی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.77 | 13 | شهرکرد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | اسید استیک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | تیلریا آنولاتا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 8 | حلزون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | ماکیان بومی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.73 | 11 | کیست هیداتید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.71 | 7 | هیستومورفومتریک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.71 | 17 | چشم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.7 | 10 | ضریب تبدیل غذایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.67 | 6 | آبسه کبدی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.67 | 6 | آلکالین فسفاتاز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.67 | 6 | هیستوژنز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.67 | 9 | کم خونی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.67 | 219 | گاو | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.62 | 8 | حساسیت آنتی بیوتیکی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.6 | 5 | فیبروبلاست | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.57 | 7 | PMSG | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.57 | 7 | لاشه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.56 | 16 | شتر یک کوهانه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.56 | 9 | کیست هیداتیک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.55 | 11 | دستگاه گوارش | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | آتروپین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | سالمونلاتیفی موریوم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | شغال | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | مرغ گوشتی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | وزن بیده | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | کرم ابریشم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | ید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.46 | 13 | سن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.45 | 69 | گوساله | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.43 | 7 | تلقیح مصنوعی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.43 | 7 | تلیسه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.4 | 10 | دگزامتازون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.38 | 8 | الاغ | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.38 | 45 | کشتارگاه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.35 | 23 | پروژسترون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.33 | 6 | لیپید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.3 | 10 | آنتی بیوگرام | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.27 | 22 | الکتروفورز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.25 | 8 | ماکیان گوشتی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.25 | 4 | مرفولوژی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.2 | 5 | مری | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.17 | 18 | آبستنی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.17 | 6 | میکروسکوپ الکترونی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.15 | 26 | پارامترهای بیوشیمیایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.14 | 7 | شناسایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.1 | 10 | کپور نقرهای | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | AST | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | استروژن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | تلفات | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | حرارت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 6 | رشد تکاملی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 5 | سیاه ماهی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 5 | مخچه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 5 | همولنف | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | پادتن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | پودر ماهی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 7 | کرمان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 30 | کوکسیدیوز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.93 | 14 | مرغ تخمگذار | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.91 | 22 | اسبچه خزر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.89 | 9 | آسیت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.83 | 6 | تغییرات فصلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.83 | 6 | لیدوکائین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 4 | آدنوکارسینوم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 8 | فاسیولا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.74 | 19 | پروتئین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.71 | 7 | استرادیول | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.7 | 10 | لپتوسپیروز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.6 | 5 | ادرار | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.6 | 10 | تیلریوز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.6 | 5 | سگ نر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.6 | 5 | کافئین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.57 | 7 | تغذیه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.57 | 7 | عصب سیاتیک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 4 | تیروکسین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 4 | درماتوفیتوزیس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 12 | زایلازین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 6 | زخم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 6 | ناهنجاری مادرزادی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.43 | 14 | دریای خزر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.43 | 7 | کپور ماهیان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.4 | 5 | استرس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.4 | 5 | بیماریزایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.4 | 10 | ریه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.36 | 22 | الکتروکاردیوگرام | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.25 | 4 | سل | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.25 | 4 | لاین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.22 | 9 | الکتروکاردیوگرافی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.18 | 11 | چربی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.17 | 12 | سیدر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | آسپرژیلوس فومیگاتوس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | اسیدیته | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 8 | انسان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | سونوگرافی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | شمارش کلی باکتریایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 8 | مغز استخوان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | گرمسار | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.91 | 11 | اخذ غذا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.88 | 8 | مرفین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.88 | 8 | همزمانی فحلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.82 | 11 | اکینوکوکوس گرانولوزوس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.79 | 19 | لنگش | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | باکتری شناسی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | لکوز گاوی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | لیمنه آ | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | مرغ مادر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | نمک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | یوروگرافین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.73 | 11 | SDS-PAGE | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.73 | 11 | فسفر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.62 | 16 | مسمومیت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.6 | 5 | اخذ آب | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.56 | 9 | آلودگی کرمی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.5 | 4 | اسب کرد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.5 | 12 | شیراز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.5 | 4 | فحلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.4 | 5 | پروستاگلاندین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.27 | 11 | پاتولوژی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.2 | 5 | تری یدوتیرونین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.2 | 5 | لپتوسپیرا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.17 | 6 | آزمایش مدفوع | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.17 | 6 | لیپوپروتئین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.12 | 8 | وزن بدن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 8 | آریتمی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 10 | التیام | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 4 | انگشت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 5 | عوامل باکتریایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 7 | نماتود | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.88 | 8 | نالوکسان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.8 | 5 | حدت | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.75 | 4 | سگ خانگی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.75 | 4 | پروتواسکولکس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.6 | 5 | تومور | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.5 | 4 | اورنیتوبیلارزیا ترکستانیکم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.5 | 4 | ایلئوسیستوپلاستی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.5 | 4 | جسم زرد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.5 | 4 | درد فرمالینی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.5 | 6 | لاپاروسکوپی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.25 | 4 | آگلوتیناسیون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.0 | 5 | اسب ترکمن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.0 | 8 | فولیکول | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.0 | 5 | مالاشیت گرین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1384.75 | 4 | بابزیا اویس | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.56 | 9 | مغز | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.5 | 4 | بیماری گامبورو | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.5 | 4 | بیومکانیک | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.5 | 4 | پارامترهای بیوشیمیایی سرم | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.5 | 4 | پتاسیم | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.17 | 6 | آنفلوانزای طیور | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.0 | 4 | شکاف کام | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.0 | 4 | هماتوکریت | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.75 | 4 | خرزهره | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.75 | 8 | خوکچه هندی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.6 | 5 | غدد بزاقی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.5 | 4 | هپارین | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.33 | 9 | ضریب رشد آلومتریک | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.25 | 4 | کالبد شناسی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.12 | 16 | نخاع شوکی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.5 | 4 | پستی ویروس | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.0 | 7 | سالمونلوز | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1381.5 | 8 | ستون مهرهای | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1381.25 | 4 | کلاژن | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1380.25 | 4 | اووسیت | 




